Promotietrailer huren?

Bij Movico kunt u terecht voor het huren van een promotietrailer voor uw evenement! Met een wagenpark van meer dan 40 verschillende promotietrailers is er altijd een mobiele oplossing die aansluit bij uw behoeften.

Movico ontwikkelde een uniek roadshow marketingconcept dat een sterke exposure combineert met de effectiviteit van persoonlijke communicatie: mobiele visuele communicatie. Met de verhuur van mobiele faciliteiten verzorgt Movico al meer dan 20 jaar (inter)nationale roadshows met een variabele doorlooptijd en meerdere verplaatsingen per week. 

Voor de opdrachtgever wordt alles geregeld: van project planning, interieur & exterieur design en transport tot douaneformaliteiten en een persoonlijke ontvangst. Voor de bezoekers wordt een unieke beleving gecreëerd: Een ervaring die indruk maakt.


In alle projecten van Movico staat de hoogste kwaliteit in dienstverlening centraal. Wij bieden u een compleet pakket aan logistieke, technische én organisatorische ondersteuning op locatie, zodat u zich te allen tijde volledig kunt concentreren op uw klanten, gasten en bezoekers.

- Betrouwbaar en gecertificeerd materieel
- Ontwerp en realisatie van een passend interieur en exterieur
- Inzet van personeel zonder taalbarrière
- Aanvraag vergunningen en grensdocumentatie
- Snelle op- en afbouw voor het bezoeken van meerdere locaties in korte tijd
- Perfecte set-up in uitdagende omstandigheden zoals in de bergen en op locaties met weinig ruimte
- 24-uursservice met operators op locatie voor transport, op- en afbouw en technische ondersteuning

Promotietrailer projecten

Promotietrailer vloot

Promotietrailer Medewerkers

Jeffrey van Denderen

Financial Administrator
jeffrey@movico.nl

MEER INFORMATIE

Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

+31 (0)493 316409
info@movico.nl

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bekijk al onze medewerkers
Flanders Classics Flanders Classics Val d'Isère Val d'Isère Classic Express Classic Express 24h du mans 24h du mans Giro d'Italia Giro d'Italia Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow Huawei Huawei Samsung roadshow Samsung roadshow