Doe hier inspiratie op!

Het Zweedse bedrijf SCA gaat met deze rijdende supermarkt naar de grotere winkelketens in Nederland om hen met speciale pakken te laten ervaren hoe moeilijk het is voor ouderen om de dagelijkse boodschappen te doen. Een ware beleving!

SCA - Ageing Experience

Demonstratie en presentatie van de nieuwste Samsung producten aan de consument. Meer dan 125.000 bezoekers werden in 81 dagen bereikt, verspreid over 23 locaties. 

Samsung Discovery Lounge Tour

MCC - nu Tech Data Mobile Nederland - bezocht met deze mobiele showroom in januari 2011 tot wel 4 actielocaties per dag tijdens 20 dagen touren door Nederland.

MCC - Mobile Roadshow

Roadshow ter promotie van de nieuwste product innovatie van Koh Young in de periode van maart tot juni 2011. Tijdens 50 actiedagen werden klanten en prospects in maar liefst 15 Europese landen bezocht.

Koh Young Truck Tour EUROPE

Informatieve roadshow van Facit om mensen bewust te maken van dementie. In een periode van 9 maanden, met 5 actiedagen per week, tourde de Dementiebus door Nederland om stadscentra en diverse zorginstellingen te bezoeken.

Facit - Dementiebus

Grandvalira vormt het grootste skigebied van de Pyreneeën en strekt zich uit over o.a. Soldeu en El Tarter. Tijdens de dames Alpine Ski (slalom en reuze slalom) bereikte de internationale pers een publiek van ruim 75 miljoen kijkers vanuit de pers units.

Grandvalira - Soldeu

Deze legendarische race is uitgegroeid tot een van de belangrijkste sportevenementen van Chamonix en is een van de redenen voor de vallei haar ski reputatie. Zowel het Alpine- als Downhill skiën worden tijdens dit evenement beoefend. De internationale pers deed live verslag van het evenement vanuit nabij geplaatste pers tribunes.

Chamonix - Kandahar

Deze roadshow is onderdeel van het voetbalpromotieconcept SuperKicks, waarbij de promotietrailer wordt ingezet bij Super de Boer vestigingen door heel Nederland én evenementen georganiseerd door de KNVB. Kickoff time!

Super de Boer - SuperKicks

In maart 2016 ging de roadshow Valeo on Tour van onderdelenfabrikant Valeo van start tijdens de Autotechnica beurs in Brussel. De roadshow bezoekt dit jaar zo'n 100 evenementen in 20 landen. Valeo wil met deze roadshow dichter bij de klant gaan staan om de expertise en de kwaliteit van de producten en systemen beter over te brengen. 

Valeo on Tour 2016

Ter promotie van het album Duizend Spiegels van Marco Borsato in 2014 werd in samenwerking met Movico van de Mobile Office 03 zowel het interieur als exterieur compleet getransformeerd tot de Duizend Spiegels bus. In deze bus gaf Ziggo haar klanten de mogelijkheid zijn of haar verhaal achter de liedjes te delen. De bus toerde in 2014 succesvol door heel Nederland.

Ziggo: Duizend Spiegels Tour 2014

Deze promotie roadshow van Vodafone staat volledig in het teken van Formule 1. Het telecommunicatie bedrijf onderstreept haar sponsorship door aanwezig te zijn op verschillende racing events in Nederland.

Vodafone - Formule 1

KlimClassic is dé klimklassieker van het voorjaar en voor renners een perfecte voorbereiding op Alpe d'Huzes en Mont Ventoux. Voor partners en sponsoren zorgt een gepersonaliseerde hospitality trailer voor een grote exposure.

KlimClassic

Tijdens de jaarlijks terugkerende ‘Olympische Spelen voor de Motorcross’ vertegenwoorden motorrijders hun eigen land. De Giant Expo biedt Thor en Parts Europe de perfecte voorziening om gasten en teamrijders te ontvangen.

Motocross of Nations

Het mobiele trainingscentrum met de nieuwste Samsung tv's en toebehoren bezocht van 11 april tot en met 3 juni 38 locaties door heel Frankrijk om medewerkers van wederverkopers te informeren over de nieuwste producten zodat zij op hun beurt de consument in de winkel zo volledig mogelijk kunnen informeren en adviseren.

Samsung Academy Brown Goods 2016

Deze samenwerking tussen de Gelderlander en Omroep Gelderland heeft geleid tot een nieuwe vorm van journalistiek: een roadshow om het nieuws direct bij de doelgroep te vergaren! De BUZZ tourde door Gelderland.

Gelderlander - deBUZZ

Roadshow voor Havells Sylvania ter promotie van de nieuwste product innovaties tijdens de Lumiance Energy Saving Days in 2011. In een periode van 4 maanden werden 55 actiedagen georganiseerd in 4 Europese landen.

Lumiance Energy Saving Days

Voor de introductie van de nieuwste piano modellen organiseerde Casio een zeer effectieve roadshow. De Mobile Office 4 werd getransformeerd tot een prachtige mobiele showroom die binnen 3,5 weken maar liefst 15 Franse steden bezocht.

Casio Roadshow 2016

Roadshow ter promotie van K-Swiss running shoes op beurzen en sportevenementen door Duitsland en het Verenigd Koningkrijk. In de stand wordt informatie gegeven over het product en kunnen de schoenen direct worden aangekocht!

K-Swiss - Running Shoes

Roadshow ter promotie van nieuwste Samsung innovaties in de periode van september tot november 2010. Tijdens 40 actiedagen werd met 2 Expo Mobiles door 5 Oost-Europese landen getourd.

Samsung - Consumer Electronics

Roadshow ter promotie van de Philips Healthcare producten in de periode van september tot december. Meerdere Europese landen worden bezocht. Congressen en met name ook op de stoep bij ziekenhuizen.

Philips Healthcare Roadshow

In 2015 nam Zurich Insurance deel aan de riskmanagement beurs Ferma in Venetië. In samenwerking met Movico werd gezorgd voor dé eye-catcher buiten het beursgebouw. In combinatie met een hospitality ruimte en afgezonderde kantoren, bood de Giant Expo 2 de oplossing voor het ultieme doel: persoonlijke aandacht voor de klant. Daarnaast is bij binnenkomst ook ruimte gemaakt voor het presenteren van de nieuwste applicaties.

Zurich Insurance @ Ferma 2015

Deze promotour van Harley Davidson staat in Nederland en België bij publieks- en sport events waar veel motorliefhebbers aanwezig zijn. Men wordt uitgenodigd het echte "Harley gevoel" te beleven door plaats te nemen op de motoren.

Harley Davidson - On Tour

Beursdeelname aan Bauma door HEK. Beneden ingericht als receptie en informatiecentrum, boven als hospitality area met prachtig uitzicht over het beurscomplex.

HEK @ Bauma

Tijdens de XR promotie roadshow heeft DeWALT gedurende 9 actie dagen inkopers van grote bouwmarkten uit geheel Nederland uitgenodigd op 7 verschillende locaties voor een bezoek aan de mobiele DeWALT XR showroom.

DeWALT - XR Roadshow

Tijdens de 6 voorjaarsklassiekers in België die door Flanders Classics georganiseerd worden, levert Movico de complete finishstraat met een uniforme uitstraling; VIP Hospitality, Pers Units, Finishboog en Huldigingspodium.

Flanders Classics | oa Ronde van Vlaanderen

Tijdens de Volvo Demo Days stond deze mobiele faciliteit op 4 evenementen in België, waar potentiële en huidige klanten een presentatie bijwoonden en meer dan 120 gasten de nieuwste Volvo machines testten op het ‘ruige’ buitenterrein.

VCM - Volvo Demo Days

De 24 uur van Le Mans geniet ieder jaar grote media belangstelling. De vier perstribunes van Movico bieden plaats aan 40 verschillende radio en televisie maatschappijen om zo live verslag te doen van de verschillende races.

24h du Mans

Interschutz wordt eens per 5 jaar gehouden in Hannover, de grootste beurs op het gebied van brandbestrijding, preventie en training. Holmatro organiseerde een Rescue Challenge voor brandweerteams uit de hele wereld, hiervoor werd een exhibition trailer van Movico ingezet!

Holmatro @ Interschutz

Naast de presentatie van de diverse machines worden tijdens deze promotie roadshow ook product demonstraties gegeven. Klanten van Mydata kunnen zo zien, ervaren én beleven wat de machines van Mydata zo bijzonder maakt.

My Data - European Roadshow

Roadshow ter promotie van de Samsung White Goods productlijn in het voorjaar van 2010. Deze roadshow bezocht landen als Hongarije, Roemenië, Servië, Estland, Letland en Griekenland en werd meerdere malen wegens succes verlengd!

Samsung - White Goods

Demonstratie en presentatie van de nieuwe broodafdeling van Spar. Een roadshow die werd ingezet om medewerkers van Spar kennis te laten maken met deze vernieuwde afdeling

Spar Broadshow

Met deze dubbel uitschuifbare trailer omgebouwd tot Demo Centrum bezoekt Agilent Technologies diverse (potentiële) klanten in verschillende landen in Oost-Europa om de nieuwste product innovaties en software te demonstreren.

Agilent Technologies - Europa

In de aanloop naar de 6e editie van de wereldtuinbouw tentoonstelling Floriade bezocht deze promotietrailer 2 jaar lang talloze beurzen en evenementen in binnen- én buitenland om het publiek te informeren over dit indrukwekkende evenement.

Floriade - Living Nature

Roadshow ter promotie van de GE Healthcare life science producten in de periode van april tot en met juni 2014.Tijdens 12 evenementen in 24 actiedagen werden 9 Europese landen bezocht.

GE BIG BIG BIG Life Science Roadshow

De jaarlijks terugkerende Britse etappekoers maakte meerdere malen gebruik van de luxe faciliteiten van Movico. Door het leveren van meerdere units voor o.a. VIP Hospitality, Organisatie, Doping Controle en Pers werd veel efficiëntie en kostenbesparingen gehaald.

Tour of Britain

Sinds 2008 werkt Movico voor de lokale organisatie en de UCI van de verschillende WK's door meerdere mobiele faciliteiten te leveren voor de VIP gasten, de internationale Pers & Media en de timing. Varese 2008, Copenhagen 2011, Limburg 2012, Toscane 2013.

WK Wielrennen UCI

Deze educatieve roadshow nodigt basisschool en VMBO leerlingen uit voor een interactieve Techniek Game! De Techniek Friek bezocht meer dan 200 verschillende basis- en middelbare scholen door heel Nederland en verraste vele kinderen met de kunst van techniek.

ROC - Techniek Friek

SCA is een leidend, wereldwijd hygiëne- en bosproducten bedrijf. De Groep ontwikkelt en produceert duurzame personal care-, tissue- en bosproducten. Team SCA is het enige vrouwenteam dat meedoet aan de Volvo Ocean Race en zijn zeer prominent aanwezig in deze race. Naast het vrouwenteam heeft SCA een grote merkactivatie in de havens tijdens de verschillende stopovers, wat onder andere te danken is aan de opvallende magenta-kleur huisstijl: The big magenta project!

SCA @ Volvo Ocean Race

Roadshow ter promotie van de sponsorship van Samsung voor de Olympische Winterspelen in 2012. Het publiek wordt uitgenodigd voor een interactief ski spel zodat ze zelf de "winterspelen" kunnen beleven!

Samsung - Youth Olympics

De Kindertruuk is omgetoverd tot een Ferrero Kinder Tag speelparadijs. Deze roadshow staat volledig in het teken van de wereldkinderdag en gaat parkeerplaatsen door heel Duitsland af om kinderen een overgetelijke dag te bezorgen!

Ferrero - Kinder Tag

Vanaf begin juni tot en met november 2016 toert Samsung Display door Europa om haar nieuwste technologieën te presenteren aan klanten en partners. De roadshow wordt gefaciliteerd door de Promocombi 04, die de mogelijkheid biedt om zowel indoor als outdoor (LED) schermen weer te geven. De features van de Samsung Displays komen daardoor extra goed naar voren.

Samsung European Display Roadshow 2016

De veelzijdige wielerkoers Sparkassen Münsterland is populair onder zowel professionals als amateurs . Door de combinatie van de Pers Units en de Finishboog naast elkaar kon, door zowel de pers als de jury, de finish optimaal vastgelegd en direct verslagen worden.

Sparkassen Münsterland

De Live it, Love it roadshow van NIKO tourde 3 maanden lang door heel Europa om technici en installateurs te enthousiasmeren over de nieuwste product innovaties. 

NIKO - Home Control

Deelname van Alere Healthcare op de Medica beurs in Düsseldorf in november. Voor dit evenement, werd onze mobiele faciliteit met een luxe receptie, presentatieruimte en verschillende kantoren op de bovenste verdieping uitgerust.

Alere Healthcare @ Medica

Een wintersport weekend vol actie in Méribel, Frankrijk. De tijdelijke locatie werd volledig ingericht met perstribunes voor de internationale pers en luxueuze accommodaties en publiekstribunes voor de VIP gasten.

FIS World Cup Méribel

Voor de half-jaarlijkse roadshows van Alumag wordt de mobiele faciliteit ingericht met gescheiden ruimtes voor verschillende exposanten uit de automobiel industrie. In slechts één week tijd worden 4 tot 5 grote autofabrikanten in Duitsland en Oostenrijk bezocht.

Alumag - Automobiel Industrie

Tijdens deze brand activation roadshow bezoekt Mastercard verschillende Champions League wedstrijden. In de mobiele faciliteit worden leuke Mastercard gadgets verkocht en nemen bezoekers deel aan een interactief Champions League spel.

Mastercard - Champions League

De Sponsor Loterij in samenwerking met de Eredivisie zet (jonge) kinderen met deze roadshow aan tot het leiden van een gezondere leefstijl. Vele voetbalstadions worden bezocht. Tijd om te scoren voor de gezondheid!

Scoren voor Gezondheid

ECCO kiest met deze promotie roadshow een doeltreffende marketingtool om haar aandeel in de sportschoenen markt te vergroten. Al 3 jaar toert de mobiele showroom door Europa naar sport events, outdoor beurzen en binnensteden.

ECCO Roadshow

Voor de uitrol van een nieuw kassasysteem bij alle 65 Intratuin vestigingen is de Blue Retail Trailer in het leven geroepen: een mobiel klaslokaal, in de huisstijl van de tuincentrum gigant, om alle medewerkers te informeren en te trainen.

Intratuin - Blue Retail

Sinds 2009 leveren we meerdere faciliteiten aan de Turkse wielerronde. De locatie, cultuur en werkomstandigheden brengen ieder jaar vele uitdagingen met zich mee die Movico met veel plezier uitvoert met goed resultaat.

Presidential Tour of Turkey

De Meeùs RunClub is een initiatief van Meeùs en exclusief voor zakelijke relaties. Samen met zakelijke relaties wordt deelgenomen aan verschillende hardloopevenementen. Het concept omvat onder meer loopgroepen op Meeùs kantoren, deelname aan hardloopevents met klanten en medewerkers, trainingsbegeleiding, clinics, VIP-arrangementen en ondersteuning van hardloopevenementen. 

Meeùs Run Club

Sinds 2006 leveren we aan de organisatie van de Giro d'Italia faciliteiten voor de VIP gasten aan de start en finish, de journalisten en de televisieproducenten. Elk jaar in mei bouwen we de verschillende faciliteiten op elke finish en start locatie op.

Giro d'Italia

De Expo Mobile ingezet als hospitality faciliteit aan de zijlijnen van de Marathon van Rotterdam, waar VIP bezoekers een presentatie bijwonen onder het genot van een hapje en een drankje.

Marathon Rotterdam

Naast een grote indoor stand, besloot Samsung om op het buitenterrein een luxe beurstrailer van Movico in te zetten voor de ontvangst van internationale dealers. Tevens werden op de bovenverdieping staff meetings gehouden.

Samsung @ Medica 2013

Beursdeelname aan Bauma door JCB in april. Beneden ingericht als informatiecentrum, boven afgescheiden vergaderruimte en hospitality area met prachtig uitzicht over het evenement.

JCB @ Bauma

Informatieve roadshow ter presentatie van het nieuwe Jeroen Bosch Ziekenhuis in de periode van mei tot juni 2011. De Informatiebus was 5-7 dagen per week actief om diverse stadscentra en parkeerplaatsen in dorpskernen van Nederland te bezoeken.

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Roadshow ter promotie van de Samsung Displays productlijn van het najaar 2013 tot het najaar van 2014. Met deze roadshow bezoekt Samsung prospects en klanten in heel Europa! De trailer is voorzien van een 40tal schermen van 12" tot 95" groot.

Samsung B2B Display Roadshow

Net als de voorjaarsklassiekers van Italië is Movico ook bij de najaarsklassiekers aanwezig met een pers unit en huldigingspodium en eenmalig een hospitality unit. Gedurende deze tour zorgt Movico dat de look & feel van de combinatie aangepast wordt aan de betreffende wielerkoersen, namelijk de klassiekers Milano-Torino, Gran Piemonte en Il Lombardia.

Autumn Races 2016

Deze roadshow met de nieuwste Samsung witgoedproducten bezocht van 7 maart tot en met 4 mei 2016 maar liefst 39 locaties door heel Frankrijk. Tijdens de trainingssessies werden de producten gedemonstreerd aan medewerkers van de wederverkopers zodat zij op hun beurt de consument in de winkel zo volledig mogelijk kunnen informeren en adviseren.

Samsung Academy “Weiße Ware” 2016

De Ex-Smokers Trailer heeft in opdracht van de Europese Unie sportevenementen door heel Europa bezocht om het publiek bewust te maken van de schade die roken de gezondheid toebrengt en hen te stimuleren om te stoppen met roken.

Europese Unie - Ex-Smokers

In aanvulling op hun stand op de beursvloer, was Philips ook op het buitenterrein aanwezig met een mobiele beursstand van Movico om extra naamsbekendheid te genereren en beursbezoekers te verrassen met een demonstratie van de laatste HealthTech producten voor consumenten.

Philips HealthTech @ ECR Congres Wenen

Beursdeelname aan 3GSM Barcelona door Texas Instruments in februari. De faciliteit werd hiervoor ingericht met luxe receptie, presentatieruimte en kantoren op de bovenverdieping.

Texas Instruments @ 3GSM

Dimension Data heeft in opdracht van de Franse organisatie Amaury Sport Organisation (ASO) een fietsanalyseplatform ontwikkeld. Informatie wordt verzameld met behulp van zogenaamde 'trackers' onder de zadels van iedere wielrenner. Deze data wordt vervolgens verwerkt en geanalyseerd in de Movico Expo Trailer. (Eerste editie met Movico Mobile Office). Tot slot wordt de ontvangen data gedeeld met wielerfans, commentatoren, omroepen, en de media.

Dimension Data - Big Data Truck

Meer dan 10.000 scholieren van 173 scholen in Nederland en België namen deel aan het interactieve spel EarthQuest in de Geotruck en werden zich op een spannende manier bewust van mondiale onderwerpen zoals het milieu, klimaatverandering en watervoorziening.

Universiteit Utrecht - GeoTruck

Generali Verzekeringen bezoekt in Oostenrijk diverse openbare locaties met deze mobiele faciliteit waarin iedere bezoeker een Gesundheits-Check kan doen. Er worden presentaties, een balance test, fit test én Shiatsu-massages gegeven.

Generali - Gezondheidscheck

Movico ontwierp en leverde de beursstand voor Huawei op Plaza Catalunya te Barcelona. Tijdens de 3 GSM beurs heeft Huawei een POP-UP store + podium met live acts op een drukbezocht plein in Barcelona geplaatst om bekendheid te genereren.

Huawei - 3GSM Barcelona

Roadshow in de USA ter promotie van de nieuwste product innovatie van Koh Young in de periode van februari tot mei 2013. 32 locaties werden bezocht in de USA en Canada waar klanten en prospects uit werden genodigd.

Koh Young Truck Tour USA

Tirreno - Adriatico is een van de drie voorjaarsklassiekers van Italië. Na afloop van dit evenement rijdt de combinatie van een pers unit en huldigingspodium door naar San Remo voor de laatste van de drie klassiekers, Milano - San Remo.

Tirreno - Adriatico

Gedurende 2015 en 2016 toerde Huawei door West Europa om haar klanten te informeren over de nieuwste innovaties op communicatiegebied. De Expo Mobile 05 werd ingezet om deze klanten persoonlijk te kunnen bezoeken, mét alle faciliteiten bij de hand. De nieuwste netwerk- en communicatie systemen van Huawei werden daarvoor geïntegreerd in deze trailer, aangekleed met een huiselijk tintje naar wens van de klant. 

Huawei Roadshow West Europa 2015/16

Op het NOC sport complex in Papendal wordt jaarlijks een BMX Supercross georganiseerd. Movico faciliteert de organisatie jaarlijks met een ruimte voor de pers en een huldigingspodium.

BMX Supercross Papendal

Tijdens de Delta Lloyd Regatta heeft Movico de organisatie voorzien van een mobiele werkplek voor de organisatie en de journalisten.

Delta Lloyd Regatta

Drie jaar lang tourde de Nickelodeon Super Truck door Nederland en België en bezocht meer dan 140 locaties om kinderen te vermaken met het speelparadijs, een quiz én een podiumprogramma met interactieve spellen!

Nickelodeon - Super Truck

Voor de tweejaarlijkse varende vakbeurs 'Brevak' koos Brezan Automaterialen ervoor om de Giant Expo 1 in te zetten als expositieruimte voor hun nieuwe partner Bosch. De trailer, met haar open uitstraling, fungeerde als uitnodigende entree naar het schip van de beurs. In 3 weken tijd werden 14 locaties bezocht waar maar liefst 7.000 klanten en geïnteresseerden op afkwamen.

Brezan Automaterialen @ Brevak 2016

Een jaar lang tourde TUC met haar "Lekker op de bank" campagne door Nederland, waarbij ieder weekend een andere locatie werd bezocht om mensen uit te nodigen even lekker met een TUCje op de bank te komen zitten.

TUC - Lekker op de bank

Vanwege het 120-jarig jubileum organiseerde Richter & Frenzel een zeer effectieve roadshow waarbij aan partners een expositieruimte beschikbaar werd gesteld. In vijf weken tijd werden 24 eigen kantoren en 2 openbare locaties bezocht. 

Richter & Frenzel Roadshow

In de sneeuw voor het "Critérium de la première niege" in Val d'Isère, Frankrijk. In het 2e weekend werden de wedstrijden voor de dames gehouden. De mobiele hospitality faciliteit bood VIP gasten een warm ontvangst, de internationale pers deed live verslag van het evenement vanuit de pers tribunes.

FIS World Cup Val d'Isère | Vrouwen

Roadshow ter demonstratie en instructie van de nieuwste Samsung White Goods producten aan wederverkopers in Frankrijk. In 7 weken bezoekt de roadshow trailer 33 locaties, om middels trainingssessies dagelijks 50 tot 75 wederverkopers te bereiken.

Samsung Academy Roadshow

Tijdens de jaarlijks terugkerende Tour de Fjords faciliteren we de organisatie met één Pers Unit, Finishboog en huldigingspodium. Alles vervoerd in 1 combinatie met 2 operators. Erg kostenefficient en toch een luxe uitstraling!

Tour des fjords

Educatieve roadshow om de doelgroep van Randstad te helpen met het vergroten van hun kansen op de arbeidsmarkt. De truck wordt in stadscentra van grote Nederlandse steden geplaatst, om zo direct een groot en gericht publiek te bereiken.

Randstad #wordenwiejebent

Met deze roadshow gaat Capgemini naar eigen vestigingen in Nederland om haar werknemers te betrekken bij algemene werkwijzen en processen. Om de interne communicatie te verbeteren wordt goed geluisterd naar hun mening!

Capgemini - People Matter

De Ricoh Vestingloop wordt ieder jaar gehouden in de Brabantse hoofdstad 's Hertogenbosch. De mobiele facilitieit van Movico biedt deelnemers een comfortabel onderkomen, waar o.a. massages worden aangeboden.

Ricoh Vestingloop

Al sinds 2007 laat Prinses Christina Concours jaarlijks 10.000 kinderen genieten van klassieke muziek in de mobiele concertzaal "Classic Express". Per actiedag worden 2-3 concerten gegeven waarbij 35 leerlingen aanwezig kunnen zijn. Na een groot aantal succesvolle jaren, heeft deze speciale roadshow in 2016 haar 100.000ste bezoeker mogen verwelkomen! Voor deze speciale happening is ook de branding aangepast om dit succes naar de klant te kunnen presenteren.

Classic Express - Dé Mobiele Concertzaal

Beursdeelname door IHC Merwede aan de Intermat Parijs, 2015. Onze faciliteit met 2 verdiepingen, een totaal vloeroppervlak van 140m2 en een capaciteit van meer dan 150 personen, is voor deze gelegenheid geïntegreerd in een indrukwekkende beursstand met terras, vlaggen tot 12 meter hoogte, lounge hospitality area, en demonstratie- & vergaderruimtes.

 

IHC @ Intermat 2015

Sinds 2006 is Movico met verschillende faciliteiten aanwezig bij Giro d'Italia. In 2016 vond de start van het evenement in Nederland plaats. Aan de start werden een inschrijfpodium en hospitality unit geleverd. Ook de finish straat werd volledig ingericht met faciliteiten voor de pers, gasten, én organisatie.

Giro d'Italia - BIG Start NL

Anritsu ontwikkelt test- en meetapparatuur voor de mobiele telefonie markt. Met deze roadshow gaat Anritsu op bezoek bij haar klanten, mobiele telefoon producenten in Engeland, Frankrijk en Duitsland, om het product te promoten.

Anritsu - Wireless Technology

Tijdens de WC Slalom voor vrouwen in het modaine Courchevel leverde wij de ontvangstruimte voor de skisters. Voor en tijdens de wedstrijd konden ze zichzelf daar in alle rust voorbereiden onder het genot van een hapje en een drankje, prachtig uitzicht over de piste, live verbinding met de wedstrijd.

FIS World Cup Courchevel

BHS is 's werelds grootste supplier voor de golfkarton industrie. Om haar medewerkers succesvol te kunnen informeren over nieuwe ontwikkelingen en innovaties, bezocht de PEM Trailer direct vele bedrijfsfilialen door heel Europa.

BHS - PEM Trailer

Een door Cepheid georganiseerde roadshow om het belang van een snelle en adequate diagnose onder de aandacht te brengen. In een periode van 3 maanden werden verschillende ziekenhuisen en laboratoria bezocht in Frankrijk, Italië, België en Nederland.

Cepheid Mobile Xperience

Tijdens Driedaagse De Panne - Koksijde zet Movico een van haar VIP Hospitality units in, die tijdens het event verplaatst wordt naar de drie verschillende finishlocaties. De race wordt door veel renners gereden ter voorbereiding op wedstrijden in de Vlaamse Ardennen.

Driedaagse De Panne - Koksijde

De Clyde Bergemann Power Group is een wereldwijd toonaangevend bedrijf dat producten en diensten levert aan de energieopwekking en basismateriaal industrie. Met deze business to business roadshow bezoekt Clyde Bergemann haar grootste klanten in Europa en Scandinavië om de nieuwste product innovaties te tonen.

Clyde Bergemann Roadshow

Twee weken in de sneeuw voor het "Critérium de la première niege" in Val d'Isère, Frankrijk. De mobiele hospitality faciliteit bood skiërs een warm ontvangst, de internationale pers deed live verslag van het evenement vanuit de pers tribunes.

FIS World Cup Val d'Isère | Mannen

Beursdeelname aan Bouwbeurs door BASF. Beneden ingericht als luxe hospitality area en informatiecentrum, boven een presentatieruimte voor prospects of klanten.

BASF @ Bouwbeurs

Iedere twee jaar nemen militaire en civiele teams het tegen elkaar op tijdens deze ski-alpinisme race in Canton du Valais, Zwitserland. Aan de finish worden de VIP gasten warm onthaald in onze mobiele hospitality faciliteit.

Patrouille des Glaciers

Beursdeelname aan Saltex door Ransomes Jacobsen. Het exterieur van de faciliteit kreeg een volledige metamorfose en het interieur werd ingericht met een ruime receptie en informatiecentrum beneden en luxe hospitality ruimte boven.

Ransomes Jacobsen @ Saltex

Gedurende twee weken verraste RTL haar klanten in de omgeving van Amsterdam met een roadshow.  Met als thema DESTINATION: CONSUMER presenteerde RTL haar plannen en advertentiemogelijkheden voor 2017 bij de klant voor de deur. Met de Road Expo en Mobile Office 03 konden zij uitstekend bij zowel kleinere als grotere locaties terecht.

RTL 2016 | Destination: Consumer

Wat eet en beweeg ik? Roadshow van het NISB in samenwerking met het Voedingscentrum en andere partners. Van 2007 tot 2009 bezocht de WEEBI Bus meer dan 200 evenementen, waaronder ook vele beursvloeren.

NISB - WEEBI Bus

Deze spectaculaire roadshow met een volledige ingepakte mobiele faciliteit heeft in 3 maanden de 20 grootste steden in Frankrijk bezocht, waar mensen kennis konden maken met de nieuwste Volkswagen personenauto: de Volkswagen UP!

Volkswagen Up! - France

De Waregem Koerse is één van de meeste befaamde wedrennen onder de paardensport. Het sport evenement vond dit jaar plaats op 30 augustus en werd voor het eerst facilitair ondersteund door Movico. Door Mobiele Pers Units in te etten, kon aan ca. 40 reporters een werkplek worden aangeboden. 

Waregem Koerse 2016

Na Aero Expo 2015 nam Vulcanair ook in 2016 weer deel aan deze beurs met een van onze speciale stands in Friedrichshafen, Duitsland. De custom branded Expo Trailer 02; een comfortabele ontvangstruimte met uitnodigende entree, LCD schermen en als toevoeging een dakterras, zorgde voor een complete beursstand met alle benodigde faciliteiten. Omgeven door tentoongestelde vliegtuigen, werd succesvol de aandacht van bezoekers naar de stand getrokken.

Vulcanair @ AERO

Yokogawa is een trouwe roadshow klant van Movico. Tijdens deze Europese Tour gaat Yokogawa diverse (potentiële) klanten bezoeken met dit mobiele Demo Centre, waarin vele producten, zowel software als hardware, getoond zullen worden.

Yokogawa - Europese Tour

Naast de Britse wielerronde “Tour of Britain” is er ook een vrouwelijke variant: The Women’s Tour of Britain. Dit wielerevenement is een onderdeel van een landelijke campagne om het fietsen in de breedste zin van het woord te promoten in Groot Brittannië.

Women's Tour of Britain

Een 10 weken durende roadshow waarbij 42 steden in West- en Oost- Europa werden bezocht met als doel het introduceren van de nieuwste airconditioning systemen. Maar liefst 2500 genodigden bezochten de roadshow. 

Samsung Airconditioning Roadshow

De Napoleon Games Cycling Cup betreft een regelmatigheidscriterium van 10 wielerwedstrijden, waaronder Handzame Classic, een eendaagse wielerkoers die finisht in Handzame, West-Vlaanderen. Movico verzorgt voor deze race, die een van de serie is, de compleet ingericht hospitality unit, allemaal in dezelfde look & feel. Ter diversiteit is met indeling en inrichting geschoven naar wens van de organisatie. De Giant Expo is ingezet als hospitality unit op deze locatie.

Pro Cycling Events - Handzame Classic

Tijdens het WK MTB in Champery (CH) leverde wij een Persunit, Mobiel Kantoor en een Hospitality Unit.
Zonder problemen werden deze geplaatst in de Zwitserse Alpen.

MTB WK Champery (CH)

Het Eindhovens Dagblad tourde door Noord-Brabant voor het Glazen Huis van het Serious Request evenement van 3FM in Eindhoven. De mobiele redactie faciliteit kon direct verslagleggen van alle originele acties rondom dit event!

Eindhovens Dagblad - On Tour

Als sinds 2006 levert Movico aan de organisatie van Milano San Remo faciliteiten voor de Pers, VIP gasten en Televisieproducent. Ieder jaar in maart wordt de finishplaats in San Remo opgebouwd.

Milano - San Remo

2015 und 2016 besuchte Huawei seine Kunden in Zentral- / Osteuropa und Skandinavien mit einem komplett ausgestatteten Expo Mobile 01. Die Einrichtung wurde konzipiert und eingerichtet, um die neuen Netzwerk- und Kommunikationssysteme von Huawei zu präsentieren und zu bewerben. Es wurden einige Möbelstücke hinzugefügt, um den Besuchern einen möglichst freundlichen und umfassenden Eindruck bieten. Auch im Jahr 2016 wurde das Expo Mobile wieder nach den Wünschen des Kunden eingerichtet und dekoriert.

Huawei CEE&N 2015/16

Movico leverde de organisatie van de wereldwijde zeilrace een faciliteit waarmee ze nieuwe zeilers probeerden te werven voor de komende editie. Dit gebeurde in 2 havens in Europa; Den Helder en Southampton.

Clipper around the World

Roadshow van 4 maanden voor de promotie van ÄKTApure van GE Healthcare. Tijdens een operationele dag werden er 3 demonstratie sessies gegeven. In totaal zijn er binnen 54 operationele dagen 12 Europese landen bezocht. 

GE Healthcare - ÄKTApure

Met deze promotie roadshow gaat Warner Brothers direct op bezoek bij videotheken, filmhandelaren en overige dealers door heel Nederland om door Warner Brothers gereleaste films te promoten en verkopen.

Warner Brothers - On Tour

Tijdens de ronde van Kroatië wordt de Road Expo ingezet als support trailer voor een grote media partij. Zij zorgen voor de beeldregistratie van verschillende races. In de Road Expo worden diverse materialen vervoerd zoals camera's en motoren. Deze trailer vormt de verzamelplek van alle beelden welke van deze race worden gemaakt.

Tour of Croatia

Tijdens diverse edities van de Pinksterraces in Zandvoort heeft Movico voor RICOH een VIP hospitality unit in de paddock geplaatst.

Pinksterraces Zandvoort

Tijdens de jaarlijks terugkerende Tour of Norway faciliteren we de organisatie met één Pers Unit, Finishboog en huldigingspodium. Alles vervoerd in 1 combinatie met 2 operators. Erg kostenefficient en toch een luxe uitstraling!

Tour of Norway

Roadshow ter promotie van de brillencollectie van Rodenstock. Gedurende 2 maanden en 20 actiedagen zijn de 20 grootste steden van Duitsland bezocht. Door het hele land werden opticiens uitgenodigd om de mobiele showroom te bezoeken.

Rodenstock on Tour

Met deze business to business roadshow bezoekt Assembléon haar grootste klanten en prospects in heel Europa om de nieuwste product innovaties te tonen en haar leidende rol op het gebied van productie technologie te onderstrepen.

Assembléon - Technology Tour

Ter ere van het 150-jarig jubileum van vooraanstaand en innovatief olie specialist Valvoline, lanceerde Movico een roadshow gedurende 12 weken door Europa ter demonstratie en training van de nieuwste producten van Valvoline. De Giant Expo 2 maakte hierbij een onuitwisbare indruk bij haar gasten.

Valvoline 2016

Tijdens dit racing evenement kunnen de vele duizenden bezoekers genieten van alles wat autosport te bieden heeft. Movico zorgt voor een comfortabel ontvangst door ieder jaar meerdere hospitality faciliteiten te plaatsen op de Willemsbrug!

Rotterdam City Racing

Educatieve roadshow om kinderen door middel van een interactieve quiz wegwijs te maken in de wereld van de seksuele relaties. Gedurende 2 jaar wordt dagelijks een andere basisschool in Nederland bezocht.

Lovebuzz - Play the game

Sinds 2005 levert Movico mobiele faciliteiten aan deze Poolse wielerkoers, die meestal direct na de Tour de France plaatsvindt. De organisatie wordt voorzien in VIP Hospitality ruimtes en Pers & Media werkplekken.

Tour de Pologne

Eneco Tour behoort sinds 2011 tot de UCI World Tour. Verschillende pro teams nemen deel aan deze prestigieuze wielerronde. Twee Multi´s werden ingezet om VIP gasten te ontvangen met een compleet verzorgd buffet en luxe hospitality area, inclusief dakterras voor het beste uitzicht op de race.

Eneco Tour

De Napoleon Games Cycling Cup betreft een regelmatigheidscriterium van 10 wielerwedstrijden, die start met Le Samyn, een eendaagse wielerkoers in de Belgische provincie Henegouwen. Movico verzorgt bij deze race de compleet ingerichte hospitality unit, Giant Expo.

Pro Cycling Events - Le Samyn

Bij een van de eerste voorjaarsklassiekers van Italië is Movico aanwezig met een pers unit en huldigingspodium. Gedurende deze tour zorgt Movico dat de look & feel van de combinatie aangepast wordt aan de betreffende wielerkoersen die volgen, namelijk de klassiekers Tirrano Adriatico en Milano - San Remo.

Strade Bianche

In opdracht van Fortis Bank en ABN Amro deed de Road Expo gedurende de periode van een jaar verschillende hardloop evenementen in Nederland aan. De “Running Support” truck werd zowel op binnen als buiten evenementen ingezet.

ABN Amro Running Experience

Seton Leather is leider in de wereldwijde automotive lederen interieur markt. Dit roadshow voertuig is omgetoverd tot een hoogstaande leder showroom om diverse grote autofabrikanten te bezoeken in Duitsland.

Seton - Simply Natural

Beursdeelname aan Saltex door Ransomes Jacobsen. De faciliteit met VIP deck en dakterras bood een prachtig uitzicht over het gehele beurscomplex en werd binnen ingericht met een ruime receptie en luxe ontvangstruimte.

Ransomes Jacobsen @ Saltex

In één maand werden 25 locaties in Frankrijk bezocht waar dealers en wederverkopers in contact kwamen met de nieuwste producten van Chaffoteaux. De doelstelling van 80 bezoekers per dag werd gehaald en ze kregen veel positieve reacties.

Chaffoteaux PROtour 2015

De Kenotek Ypres Rally is de 6de manche op de kalender die vijf asfaltwedstrijden en vijf gravelwedstrijden telt. Om het voltallige team van Hyundai onder te brengen is een Expo Mobile geleverd, die hospitality bood aan zowel eigen medewerkers als gasten.

Rally van Ieper

Onze nieuwste trans-Atlantische units die in twee standaard 40-voets containers naar alle werelddelen kan worden vervoerd is speciaal voor dit evenement omgetoverd tot Sailor’s Terrace. Dé thuisbasis van alle deelnemende teams en ontmoetingsplek voor organisatie, sponsoren en bezoekers tijdens alle 9 stop-overs over de hele wereld!

Volvo Ocean Race

24h du mans 24h du mans Samsung roadshow Samsung roadshow Huawei Huawei Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow Giro d'Italia Giro d'Italia Flanders Classics Flanders Classics Classic Express Classic Express Val d'Isère Val d'Isère
Meer weten over één van deze projecten? Neem dan contact met ons op