Movico: Full Service Model

Movico organiseert, coördineert en faciliteert uw hele project!

Onze Service

De service van Movico houdt niet op bij het leveren van de meest geschikte mobiele faciliteiten voor uw activiteiten. Movico is één aanspreekpunt met een alomvattende vloot én service.

In alle projecten van Movico staat de hoogste kwaliteit in dienstverlening centraal. Wij bieden u een compleet pakket aan logistieke, technische én organisatorische ondersteuning op locatie, zodat u zich te allen tijde volledig kunt concentreren op uw klanten, gasten en bezoekers.

Movico full service


Logistics & Operations
Van de meest extreme (ver)plaatsingen in de hooggebergtes van Argentinië en Chili tot de uitgestrekte vlaktes in Rusland en Turkije. Onze Operations Coördinators zijn uw steun en toeverlaat op locatie en verzorgen het transport en de op- en afbouw van uw mobiele faciliteit.
Met een flexibele hands-on mentaliteit treden zij bovendien op als gastheer richting uw klanten en relaties en nemen uw promotionele, technische en/of catering ondersteunende activiteiten uit handen.

24/7 Technische Service
De Technische Dienst zorgt voor het onderhoud en rijklaar maken van alle trucks en trailers in Movico's vloot. Ook zijn onze technici verantwoordelijk voor de uitvoering en coördinatie van aanpassingen aan het in- en exterieur van de mobiele faciliteiten.
En mocht u onverhoopt technische problemen ondervinden op locatie, staan zij 24/7 voor u klaar!

Project Management

Het hart van de Movico organisatie wordt gevormd door het Project Management team. Met meer dan 20 jaar ervaring, beschikken wij over de kennis en kunde om complexe interieurbouwprojecten te organiseren, logistieke vraagstukken op te lossen en de bijbehorende budgetten te beheren.

Nieuwsgierig wie onze medewerkers zijn?

24h du mans 24h du mans Classic Express Classic Express Flanders Classics Flanders Classics Samsung roadshow Samsung roadshow Val d'Isère Val d'Isère Giro d'Italia Giro d'Italia Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow Huawei Huawei