Movico:
mobiele visuele communicatie

Over Movico

Movico biedt een uniek marketingconcept dat een sterke exposure combineert met de effectiviteit van persoonlijke communicatie: mobiele visuele communicatie. Met de verhuur van onze vloot van unieke mobiele faciliteiten bedienen we drie verschillende markten: marketing roadshows, beurzen en sportevenementen.

Onze medewerkers denken van concept tot uitvoering mee om de beste oplossing te vinden voor de activiteiten van onze klanten. Zo creëren wij al meer dan 20 jaar een eigen en unieke experience voor klant én bezoeker, overal ter wereld en voor elk type evenement.

Marketing Roadshows

Movico verzorgt (inter)nationale roadshows met een variabele doorlooptijd en meerdere verplaatsingen per week. Hierbij wordt samen met de klant het perfecte voertuig, de juiste uitstraling en een efficiënte route vastgesteld. Een concept dat voor veel organisaties van naam uitstekend werkt.

Voor de opdrachtgever wordt alles geregeld: van project planning, interieur & exterieur design en transport tot douaneformaliteiten en een persoonlijke ontvangst.
Voor de bezoekers wordt een unieke beleving gecreëerd: Een ervaring die indruk maakt.

Lees hier meerDownload hier de presentatie

Beurzen

Movico verhuurt blikvangers van wereldformaat voor binnen én buitenbeurzen die zelfs op het grootste beurscomplex de aandacht trekken.

Het interieur én exterieur wordt volledig aangepast aan uw wensen en huisstijl om een unieke beleving voor klant of bezoeker te creëren. U beschikt te allen tijde over een comfortabele ontvangstruimte om uw klanten en bezoekers vorstelijk te onthalen, ongeacht de locatie of weersomstandigheden.

lees hier meerDownload hier de presentatie

Sportevenementen

Met het brede scala aan functionele mobiele sportfaciliteiten richt Movico iedere (tijdelijke) evenementlocatie binnen korte tijd volledig voor u in.

Met meer dan 20 jaar ervaring is Movico een betrouwbare partner voor organisatoren, sponsoren en mediapartners en een bekende speler tijdens internationale sportevenementen, zoals Giro d'Italia, Tour de France, Dakar Rally en FIS World Cup Val d'Isère.

lees hier meerDownload hier de presentatie

 

 

Samsung roadshow Samsung roadshow Flanders Classics Flanders Classics Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow Giro d'Italia Giro d'Italia Val d'Isère Val d'Isère Classic Express Classic Express 24h du mans 24h du mans Huawei Huawei