Mobiele Beursstand

Bij Movico kunt u terecht voor het huren van een mobiele beursstand voor uw beursdeelname! Met een wagenpark van meer dan 40 verschillende mobiele beursstands is er altijd een oplossing die aansluit bij uw behoeften.

Movico is specialist in unieke mobiele beursstands voor binnen én buitenbeurzen. Al 20 jaar verhuurt Movico blikvangers van wereldformaat die zelfs op het grootste beurscomplex de aandacht trekken. Het interieur én exterieur wordt volledig aangepast aan uw wensen en huisstijl om een unieke beleving voor klant of bezoeker te creëren. U beschikt te allen tijde over een comfortabele ontvangstruimte om uw klanten en bezoekers vorstelijk te onthalen, ongeacht de locatie of weersomstandigheden.

In alle projecten van Movico staat de hoogste kwaliteit in dienstverlening centraal. Wij bieden u een compleet pakket aan logistieke, technische én organisatorische ondersteuning op locatie, zodat u zich te allen tijde volledig kunt concentreren op uw klanten, gasten en bezoekers.

- Betrouwbaar en gecertificeerd materieel
- Ontwerp en realisatie van een passend interieur en exterieur
- Inzet van personeel zonder taalbarrière
- Aanvraag vergunningen en grensdocumentatie
- Snelle op- en afbouw voor het bezoeken van meerdere locaties in korte tijd
- Perfecte set-up in uitdagende omstandigheden zoals in de bergen en op locaties met weinig ruimte
- 24-uursservice met operators op locatie voor transport, op- en afbouw en technische ondersteuning

Mobiele beursstand projecten

Mobiele beursstand vloot

Mobiele beursstand medewerkers

Serge Danen

Director Technics & Transport
serge@movico.nl

MEER INFORMATIE

Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

+31 (0)493 316409
info@movico.nl

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bekijk al onze medewerkers
Val d'Isère Val d'Isère Samsung roadshow Samsung roadshow Classic Express Classic Express 24h du mans 24h du mans Flanders Classics Flanders Classics Huawei Huawei Giro d'Italia Giro d'Italia Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow